Laatste nieuws

10
jan

Winnende onderneming bekend!

De winnende onderneming is bekend!
Tijdens de jaarlijkse receptie van de gemeente Hilversum is Libris Boekhandel Voorhoeve uitgeroepen tot de Hilversumse onderneming van het jaar 2018.

Sfeervolle Award Uitreiking
Maandag 9 januari heeft, in een volle sfeervolle St. Vitus in Hilversum, de jaarlijkse gemeentereceptie plaatsgevonden. Naast een toespraak van de burgemeester, de uitreiking van de gemeentespeld en een prachtig optreden van het Radio Filharmonisch orkest, was er aandacht voor ondernemerschap.  Een vast onderdeel van het programma is namelijk de uitreiking van de Rabobank Business Award.

De Top 10 van 2018 ziet er als volgt uit

Rabobank Business Award
De verkiezing Hilversumse Onderneming van het Jaar is een initiatief van de gemeente Hilversum, Rabobank Gooi en Vechtstreek en de BV Hilversum. Deze verkiezing heeft als doel een belangrijke verbindende factor te zijn in de economische regio Hilversum en de doelen van onderwijs, (semi-) overheden en het bedrijfsleven te verenigen. De jaarlijks uitgereikte Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Het draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de regio. De Rabobank is trots dat zij haar naam mag verbinden aan deze prijs.