Laatste nieuws

30
jan

Werk mee aan een talentvol Hilversum

In Hilversum is een tekort aan vrijwilligers. Zo zijn er jongeren die moeite hebben met solliciteren, Nieuwe Nederlanders die onze taal nog niet goed beheersen en veel eenzame ouderen. Daarom neemt Good2Connect, in samenwerking met Stichting Zinnig Ondernemen en Versa Welzijn, het initiatief tot de Talent4Good Challenge!

100 professionals helpen 100 Hilversummers
Nieuw is dat niet particulieren, maar medewerkers van het Hilversumse bedrijfsleven aan mensen met een hulpvraag gekoppeld worden. Wil je als BV Hilversum lid ook van Hilversum een betere plek maken? Word dan een Talent4Good-maatje. Het doel van deze nieuwe Challenge is om met 100 professionals 100 Hilversummers te helpen die behoefte hebben aan meer maatschappelijke en/of economische participatie.

Helpen maakt je happy!
Naast het inzetten van je talent is het onderling persoonlijk contact natuurlijk van grote waarde. Samen ondernemen jullie diverse activiteiten, verspreid over 12 uur in de periode maart tot en met mei 2020. Je zal merken dat het je voldoening geeft een ander een helpende hand te bieden.

Enthousiast geworden?
Wil je graag deelnemen? Of weet je een collega die zich graag wil inschrijven? Wil je graag deelnemen? Of weet je een collega die niet kan wachten om zich in te schrijven? Bekijk hier alle informatie of meld je aan via deze link.

Mooi meegenomen: de eerste 25 deelnemers ontvangen een korting van € 70!
Aanmelden kan tot 1 maart, dus wees er snel bij!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Rigo Stegeman op telefoonnummer 06-24530091 of Karen Wurpel, 06-512 09155.

Met florerende groet,

Rigo Stegeman | Groeigids naar duurzame bloei met meer waarde voor elkaar!

Good2connect

M. 06-24530091 | Arendstraat 27, 1223 RE Hilversum

http://www.good2connect.nl/