Laatste nieuws

20
feb

Verslag online netwerkbijeenkomst 16 februari

Een groep van 9 deelnemers was uiteindelijk online.
Lianne Luijks, Frank Meester, Ester Tunnissen, Nataliia Pshenychna, Eric van der Vegt, Ron van Vulpen, Daan Hopenbrouwers, Lous van Haarst en ikzelf.
Lous bewaakte de tijd strak, per persoon kreeg je 5 minuten. Afgesproken was dat iedereen een korte pitch zou doen en daarbij eindigt met een hulpvraag. Dat kan heel breed zijn.
De vragen waren zeer uiteenlopend van het zoeken naar proefpersonen, wie zoekt er wandafwerking (schilderingen), wie heeft ervaring met samenwerkingen, hoe zet ik mijn bedrijf in de markt tot bedrijven die ondersteuning nodig hebben.

Een van de vragen die ik uitgebreid wil benoemen, is die van Lianne. Door Corona en haar beroep (contactberoep) kan zij al een tijd niet werken. Ze is nu bezig met een nieuw initiatief: het introduceren van Koud Water Plonzen en zoekt hiervoor proefpersonen. Lijkt dit je wat of ken je iemand die graag in koud water springt? Neem contact met haar op. Ook als je koudwatervrees hebt helpt zij je er graag vanaf.

Er zijn veel waardevolle reacties gekomen uit ieders pitch en vraagstelling. De bijeenkomsten duren een uur. Iedereen krijgt een tijdslot. Het is dus zaak je pitch en vraag goed voor te bereiden. En dat lukte ook deze keer weer prima.

Het voordeel van online netwerken is voor mij persoonlijk dat het niet zo veel tijd kost (geen reistijd en uitgebreide programma’s) en het is efficiënt. Je spreekt alle mensen die online zijn veel beter. Op een offline bijeenkomst sta je vaak in een vast groepje en spreek je nooit alle mensen die aanwezig zijn. In een online bijeenkomst luistert iedereen echt goed naar elkaar.

Het is echt de moeite waard om een keer aan te haken.

Voor ReMind heeft deze bijeenkomst twee nieuwe contacten opgeleverd. Zelfs met een van onze leveranciers waar we al jaren mee samenwerken. Soms is het mensen gewoon niet helemaal helder wat je doet en dat kwam nu naar voren. En een mogelijkheid tot contact waaruit wellicht een nieuwe samenwerking gecreëerd kan worden.

Een waardevolle bijeenkomst!, dank en tot een volgende sessie!

Verslag: Nanda Kreuning, Remind Allround & Legal Office Support

Show Buttons
Hide Buttons