Laatste nieuws

16
jun

SPOT 035

De eerste ondernemers uit Hilversum worden geholpen met hun digitale transformatie.
SPOT 035 is een laagdrempelig platform dat mkb’ers o.a. uit Hilversum helpt hun digitale strategie vorm te geven.
Dit platform biedt voorlichting, helpt bij het opstellen van een digitaliseringsstrategie en begeleidt ondernemers in de stap naar realisatie en financiering.
Denk bijvoorbeeld aan een ondernemer die door inzet van data beter kan voorspellen wat de vraag naar producten zal zijn en daardoor efficiënter kan inkopen.
Of de ondernemer die meer wil halen uit online sales.

Een erg actueel thema, waar Ondernemersvereniging BVHilversum graag haar steentje aan bijdraagt als businesspartner.

Zoals diverse opiniemakers al hebben aangegeven, versnelt de coronapandemie waarin we ons bevinden allerlei processen. Niet alleen op historisch, moreel en sociaal terrein. Ook de rol van digitalisering is in een versnelling terechtgekomen.

SPOT 035 biedt gerichte en praktische hulp. Zowel online als via een ontmoetingsplek op het Media Park waar ondernemers toegang krijgen tot specialisten, adviseurs, andere mkb’ers, docenten en mbo- en hbo-studenten.
Binnen het platform zijn verschillende experts actief die veel ervaring hebben met het oplossen van digitale vraagstukken van bedrijven.

In de regio Gooi en Vechtstreek zitten veel innovatieve bedrijven, met veel know how van digitalisering.
De MKB-deal ‘Spot035’ gaat die kennis naar het mkb brengen, al die bedrijven die een zetje in de goede richting kunnen gebruiken.
Een mooie rol is weggelegd voor BVHilversum.
Kijk hier verder: https://www.magazine-on-the-spot.nl/mkbdeals2020/spot-035

Show Buttons
Hide Buttons