Laatste nieuws

15
dec

Save the date SPOT 035: Go Digital

SPOT035 biedt gratis digitaliseringsworkshops voor het MKB

SPOT035 is een nieuw platform voor ondernemers uit de regio Gooi en Vechtstreek, en helpt bedrijven met digitale vraagstukken. Het platform is een initiatief van de gemeente Hilversum, de Regio Gooi en Vechtstreek, Hogeschool van Amsterdam, MBO College Hilversum, Media Perspectives en diverse ondernemersverenigingen uit de regio.

In het nieuwe jaar starten er verschillende activiteiten en workshops om ondernemers te helpen hun digitale strategie vorm te geven. 26 januari is de eerste gratis workshop, die geheel in het teken staat van het optimaliseren van websites en webshops. Naast het opdoen van kennis is dit ook een moment waarop ondernemers elkaar kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen.

De weken erna volgen er nog drie andere workshops:

  • Woensdag 26 januari – Verbeter je website of webshop
  • Woensdag 2 februari – Vergroot je online vindbaarheid bij zoekmachines
  • Woensdag 9 februari – Boost je omzet door social media
  • Woensdag 16 februari – Veilig online ondernemen

De workshops worden gegeven door zogenoemde ‘expertbedrijven’. Dit zijn toonaangevende technologie- en mediabedrijven uit de regio, die met hun kennis en ervaring de MKB-ondernemers verder kunnen helpen. https://forms.gle/dYcBoENeN9TrS9B68SPOT035 verbindt ondernemers met een vraagstuk aan deze expertbedrijven. Naast de inzet van specialisten worden ook docenten en mbo- en hbo-studenten betrokken bij het oplossen van digitale vraagstukken.

Ondernemers die een workshops willen bijwonen kunnen zich aanmelden via dit formulier

Show Buttons
Hide Buttons