Laatste nieuws

19
jul

Relaxte en zonnige zomer toegewenst en tot 14 september!

Beste Leden, 

Het blijven bijzondere tijden
De afgelopen periode heeft waarschijnlijk veel van jou als ondernemer gevraagd. Je hebt alle zeilen moeten bijzetten om de schade te beperken.
Andere ondernemers ging het juist voor de wind
 omdat corona een extra vraag naar diensten en producten heeft veroorzaakt. Maar ook als je actief bent in een ‘coronagroeisector’ was het de mouwen opstropen.

Vertragen om te versnellen
De zomerperiode breekt aan en wij hopen dat je de mogelijkheid hebt om tot rust te komen. Ondernemen is topsport. Dat weet elke ondernemer. Maar toch lijken veel ondernemers iets niet te doen wat topsporters wel doen: rust pakken.
Voetballers voetballen niet 90 minuten achter elkaar, omdat ze weten dat ze tussendoor rust nodig hebben. Tennissers nemen na elke oneven set een momentje van rust. Wielrenners hebben tijdens de Tour de France rustdagen.
Maar ondernemers? Die blijven gas geven. Pas wanneer je rust neemt -bijvoorbeeld in de eerste week van je zomervakantie- merk je echt hoe het met je is.

Social connected 
De afgelopen maanden hebben wij jou zoveel mogelijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom o.a. de corona regelgeving en actuele ontwikkelingen/thema’s via onze nieuwsbrieven en virtuele meetings.
Ook zijn wij actief via onze socials! Hier kun je o.a. lezen hoe een aantal van onze ondernemende leden de corona periode hebben beleefd. Een erg waardevol en vaak kwetsbaar inkijkje in het leven van een ondernemer. Nog niet aangesloten? Geef jouw gegevens waaronder emailadres dan door via het contactformulier op onze website. En volg ons op LinkedIn en/of Facebook

Na de zomer weer een mooi netwerkevent
Ook onze maandelijkse live evenementen beleven hun moeilijkste periode ooit, omdat het coronavirus de doorgang van fysieke bijeenkomsten een halt toe riep. 
We zijn online doorgegaan, echter er gaat niks boven persoonlijk contact.
Heb jij je netwerk het afgelopen jaar onvoldoende aandacht gegeven en weinig nieuwe contacten gelegd? Je bent zeker niet de enige. De behoefte aan nieuwe gezichten en live contact is ook in Hilversum heel groot.
Vandaar dat we op dinsdag 14 september weer een goed event organiseren voor leden en niet-leden. Dit event staat volledig in het teken van ontmoeten, verbinden en gezondheid. Je ontvangt hiervoor op korte termijn een uitnodiging.

Een hele mooie zomer toegewenst en wij hopen jou na deze periode in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Namens het bestuur,

Matthieu Feijen
Lous van Haarst
Ruud Bochardt
Quido Schaafsma

Show Buttons
Hide Buttons