Laatste nieuws

13
okt

Onderlinge samenwerking ondernemersverenigingen

Zoals jullie weten zijn er al de nodige overleggen geweest over de versterking van de onderlinge samenwerking van de diverse ondernemersverenigingen en andere zakelijke vertegenwoordigers die Hilversum rijk is. Dit omdat eigenlijk alle ondernemers in Hilversum het erover eens zijn dat een versterking van de samenwerking nodig is om op de grote thema’s in Hilversum samen op te trekken en daardoor een gelijkwaardig speelveld te creëren ten opzichte van bijvoorbeeld de gemeente en andere stakeholders. Ook is het vele malen efficiënter om als ondernemers de kennis en kunde te bundelen en met één stem te spreken. Ook zal een versterkte samenwerking de toegankelijkheid de netwerken toegankelijker en groter kunnen maken en ten goede komen aan de uitwisseling van kennis en kunde. Want waarom naast elkaar als we ook met elkaar het ondernemen en netwerken in Hilversum kunnen oppakken?

In de zoektocht naar een versterkte samenwerking hebben de diverse verenigingen met behulp van het Stadsfonds en de Gemeente hulp gevraagd en gekregen van de hierin gespecialiseerde organisatie Clok. Zij hebben alle betrokkenen geïnterviewd en een (advies)rapport opgesteld. Dit rapport zal op korte termijn worden besproken met alle betrokken vertegenwoordigers. Via deze link kan je het gehele rapport lezen.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen! Er worden mooie stappen gezet en in het belang van alle leden en alle Hilversumse ondernemers zou het prachtig zijn als BVHilversum hierin een prominente rol zou kunnen vervullen.

Show Buttons
Hide Buttons