Laatste nieuws

6
jun

Melkhuisje Masters 2018: een feest voor spelers en bezoekers

Op vrijdag 18 mei werd voor het eerst sinds jaren afgeweken van de gebruikelijke 2e dinsdag van de maand, omdat de leden van de BVHilversum waren uitgenodigd bij Melkhuisjes masters 2018. Een evenement waar wij graag een keer een uitzondering op de agenda wilden maken. Ook omdat het leuk was om een keer samen met het Stadsfonds en Ondernemersvereniging Zuid-West een bijeenkomst te hebben.

De gehele wijk rondom het tennispark was afgezet, vanaf het Mediapark reed de gratis pendelbus af en aan. Al kwamen de meeste leden op de fiets of lopend.Het park was gevuld met witte partytenten die het terrein een gezellige en uitnodigende uitstraling gaven. Om 16.00 uur konden de leden alvast in de stemming komen tijdens de wedstrijd tussen Nicolas Jarry (Chili) en Alexander Bublik (Kazachstan). De winst ging naar Nicolas Jarry die, zoals later zou blijken, de uiteindelijke toernooiwinnaar zou worden.

Aansluitend op de wedstrijd werden alle leden in het clubhuis verwacht, waar de officiële opening zou plaatsvinden. Onder het genot van een drankje, en later ook een hapje, kon men op een ontspannen manier netwerken. Iedereen werd welkom geheten door Ingrid Geul (Stadsfonds) en Ester Tunnissen (BVHilversum). Toen de sterspeler en mede-organisator van het toernooi Robin Haase binnenkwam viel het stil. Een mooie gelegenheid om hem te laten interviewen door Edward van Cuilenborg, speaker bij Melkhuisje Masters 2018. Natuurlijk was Robin Haase liever nog in Rome, waar hij de helaas de tweede ronde van het Masterstoernooi verloor. Maar hij had ook veel zijn in de partij tegen Guillermo Garcia Lopez en beloofde de leden een aantal mooie rally’s, slices, lobs en smashes. De aanwezigen kregen na het interview volop de gelegenheid om vragen aan Robin te stellen.

Terwijl Robin zich ging voorbereiden op de komende wedstrijd deelde Harm-Jan van Pelt, director Europe Bavaria, vol trots de ins en outs van het toernooi.

Tot slot vertelde Matthieu Feijen (1e keer in functie als voorzitter BVHilversum) voor de niet-leden nog kort wat BVHilversum voor ondernemers in Hilversum kan betekenen en benadrukte hij het belang om lid te worden omdat BVHilversum niet alleen bijeenkomsten organiseert en kennis deelt, maar tevens de belangen van de Hilversumse ondernemers behartigt. Verder dankte hij voor de samenwerking tussen Melkhuisje Masters, Stadsfonds en BVHilversum en gaf hij in een treffende en grappige beeldspraak de raakvlakken tussen ondernemers en topsporters aan. “ook ondernemers moeten binnen de lijntjes blijven en moeten met verlies om kunnen gaan..”

Om 18.30 uur verplaatsten de leden zich naar de tribunes en werden getrakteerd op een leuke wedstrijd met mooie rally’s en effectballen, maar ook met humor. Zowel Robin als Guillermo hadden duidelijk plezier in het spel. Guillermo liet zich een dansje aanleren door een ballenjongen en Robin speelde zelfs tussendoor een rally met een (succesvolle) ballenjongen. De winst ging dit keer naar Guillermo, maar dat was ondergeschikt aan de wedstrijd. Er heerste een leuke sfeer op de tribune. Die werd na de wedstrijd doorgezet in de VIP-tent op het terrein waar de leden tijdens de borrel verder konden netwerken. Al met al kan BVHilversum weer terugkijken op een geslaagd evenement.

De volgende bijeenkomst is op dinsdag 12 juni bij Pinetum. U kunt zich nog opgeven en geeft u dan gelijk aan of u van de rondleiding gebruik wilt maken.