Categorie: Merkdealers
Volvo Buitenweg, officieel Volvo-dealer in Baarn, Hilversum en Naarden

Volvo Buitenweg. Sinds 1895.

In 1895 begonnen de gebroeders Buitenweg een rijtuigenfabriek in De Bilt. Inmiddels is Buitenweg uitgegroeid tot een gerenommeerde Volvo-dealer die zich onderscheidt door haar kernwaarden.

Als eerste officiƫle Volvo-dealer in Nederland is Buitenweg erkend als Volvo Personal Service-dealer. In dit vooruitstrevend werkplaatsconcept werken twee technici tegelijkertijd aan een auto. Zij houden hun eigen agenda bij en hebben direct contact met de klant.

Buitenweg heeft een heldere visie op duurzaamheid, zowel op het gebied van klimaat als maatschappelijk. Wij zijn in het trotse bezit van het keurmerk Smaakmaker, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek krijgen. Daarnaast is Buitenweg Erkend Duurzaam Plus. In alle facetten van de bedrijfsvoering wordt duurzaam gehandeld, inclusief afvalstromen en energiebeheer.

Buitenweg is 123 jaar een begrip in de regio als betrokken leverancier van mobiliteit. Nog altijd zijn daarbij de uitgangspunten van toen even belangrijk: vakbekwaam, proactief, eerlijk en gastvrij.

Adres

Oscar Romerolaan 1
1216 TJ
HILVERSUM

Show Buttons
Hide Buttons