Categorie: Dienstverlening
Financieel Advies # Zakelijk # Particulier # Krediet # Betalen

ING MKB helpt ondernemers ondernemen door servicegericht, actief, persoonlijk, open en eerlijk advies te geven. Dit doen we op het gebied van kredietverlening, betalingsverkeer, sparen, internationaal zakendoen en bedrijfsoverdracht. Wij bieden een onderscheidende bediening in de MKB markt en wij zijn toegankelijk voor alle MKB ondernemers in Nederland. Wij zijn lokaal zichtbaar, hebben deskundige medewerkers en we werken er dagelijks aan om onze klanten (u!) ambassadeurs van de ING te maken. ING MKB zet zich in voor ondernemers en bouwt zo samen met u aan een ondernemend Nederland.

We denken met u mee als ondernemer. Uw dagelijkse bankzaken regelt u eenvoudig zelf via uw Smartphone of Internet. Heeft u liever contact met een ING-medewerker dan staan mijn collega’s van het Telefonisch Adviesteam of ING-kantoor bij u in de buurt altijd voor u klaar.

Daarnaast ben ik er voor u. Ik ben uw persoonlijke Relatiemanager MKB. Wilt u sparren over uw bedrijf, advies over het efficiënter inrichten van uw betalingsverkeer of heeft u een financieringsbehoefte dan kunt u altijd bij mij terecht. Daarnaast zorg ik ervoor dat ik kennis, die we bij de ING beschikbaar hebben, actief met u deel via bijvoorbeeld Social Media zoals LinkedIn. Daarnaast nodig ik u uit voor relevante bijeenkomsten die wij bij u in de regio organiseren zodat ook u kennis & inspiratie op kunt doen.

Adres

Landstraat 1
1404 JD
BUSSUM

Show Buttons
Hide Buttons