Categorie: detailhandel
Bloemenspeciaalzaak

Fijn dat je geïnteresseerd bent in Hessing Flowers&More! Johan Hessing vertelt graag hoe de firma Hessing Flowers zijn historie heeft opgebouwd:
“In de jaren 50 is Adriaan Hessing uit Wijk C begonnen op de Catharijnesingel met een bloemenstal. Zijn kinderen waren toen huis aan huis en met een bakfiets bloemen aan het venten in de wijken van Utrecht.

Rond 1970 is mijn vader Joop Hessing samen met zijn vrouw en kinderen zijn eerste winkel begonnen op de Nachtegaalstraat en heeft hij zijn bakfiets aan de wilgen gehangen. De andere familieleden zijn toen rondom Utrecht hun bloemenzaken gestart.
In 2007 ben ik, Johan Hessing, begonnen in Hilversum in het winkelcentrum Seinhorst.
Bij Hessing Flowers&More werken gediplomeerde mensen die je dagelijks van advies kunnen voorzien over het maken van boeketten, bloemstukken, plantenarrangementen, rouwarrangementen en bruidsarrangementen. Voor rouw- en trouwarrangementen liggen boeken met voorbeelden klaar. Samen met jou wordt dit compleet naar wens verzorgd. Ook drukt Hessing zelf de rouwlinten met een door jou uitgekozen tekst. Hessing Flowers&More verwelkomt je graag!

Adres

Seinstraat 106
1223 DC
HILVERSUM

Show Buttons
Hide Buttons