Categorie: Bouw en vastgoed
Ervas is al meer dan 40 jaar specialist in beton- en gevelherstel en vochtwering.

We werken aan uw gevel en/of constructie alsof het een gebouw van onszelf is. Wij geloven in duurzame oplossingen die mooier en beter maken. Aan onze mensen en materialen stellen we hoge eisen. We zijn transparant over oorzaak, aanpak en oplossing. Grondig in onderzoek en uitvoering. En innovatief wanneer dat nodig is.

Hoe herkent u Ervas werk?

Wij leggen bloot wat u niet ziet.

We houden niet van aannames, wel van inzichten. Hoe beter u begrijpt wat de oorzaak van uw beton- of vochtschade is, hoe beter u kunt kiezen voor een bepaalde oplossing. Rapporten stellen we zodanig op dat u niet alleen begrijpt wat er aan de hand is, maar ook alle alternatieven kunt afwegen.

We plakken geen pleisters op uw probleem.

Soms is de oorzaak van vochtplekken iets heel anders dan vocht. Onze jarenlange ervaring maakt ons nieuwsgierig naar echte oorzaken. We stellen kwaliteit boven kosten. Zodat u weet dat u betaalt voor een oplossing, niet voor een pleister.

We zijn de totaalpartner voor uw project.

Wij zijn vakmensen. En dus willen we de oplossingen die we aandragen ook graag zelf uitvoeren. En andersom willen we pal kunnen staan achter datgene wat we doen. We worden dus blij van projecten die we van A tot Z met u kunnen doorlopen. Van inspectie tot evaluatie

Adres

Noorderweg 48/50
1221 AA
HILVERSUM