Categorie: Zonwering & woning inrichting
mbiance Zonwering van der Wal is de specialist op het gebied van duurzame en kwalitatieve zonwering, rolluiken, overkappingen en garagedeuren. Met een team van gepassioneerde specialisten leveren en monteren wij elke dag met plezier de beste producten in de omgeving van Het Gooi, Utrecht en Midden Nederland. Middels inspirerende winkels, maximale aandacht en de beste service en garantie ontzorgen we onze klanten volledig. Als de nummer 1 speler zoeken we constant naar verbetering om elke dag de wereld een beetje mooier te maken.

Zonwering, overkappingen, raamdecoratie, garagedeuren en meer...

Ambiance Zonwering van der Wal voert het Ambiance buitenleven assortiment, waardoor zij een actueel en breed assortiment van kwalitatief hoogstaande producten voert. Alles op het gebied van buitenzonwering, dakramen, garagedeuren, rolluiken, screens, besturing en permanente zonwering zoals terrasoverkappingen, verandadaken en pergola systemen is hier aanwezig. Ook op het gebied van binnenzonwering, raamdecoratie en shutters kunt u hier terecht. Ambiance Zonwering Van der Wal is onder andere Luxaflex Inspiration dealer.

Showroom in Hilversum, Bussum en De Bilt

Wij hebben showrooms in Hilversum, Bussum en De Bilt. In onze showroom in Hilversum krijgt u een goed beeld van diverse woonsituatiestijlen waarin alle zonwering mogelijkheden, kleuren en trends getoond worden. Ambiance Zonwering van der Wal stelt de klant altijd centraal en door de jarenlange ervaring is er voor elke situatie wel een oplossing. Vier eigen montageteams staan klaar om u van dienst te zijn.

Servicegebied Ambiance Zonwering van der Wal

Ambiance Zonwering heeft een groot aantal dealers in Nederland. Op die manier kunnen klanten dichtbij huis terecht bij een zonweringspecialist. Ambiance Zonwering van der Wal is niet alleen actief in Hilversum, maar richt zich ook op de volgende regio’s: Baarn, Bilthoven, Blaricum, Breukelen, Bussum, De Bilt, Eemnes, Huizen, Laren, Loenen, Maarssen, Naarden, Utrecht, Weesp, Wijdemeren en Zeist.

Wij zijn al sinds 1929 actief in deze omgeving. In de afgelopen decennia hebben wij de nodige ervaring en expertise opgedaan, waardoor wij u altijd van een maatwerk oplossing kunnen voorzien.

Adres

Nieuwe Havenweg 5
1216 BG
Hilversum

Show Buttons
Hide Buttons