Laatste nieuws

16
nov

Kennisessie 10 november

Iedere maand organiseren wij een online bijeenkomst. Doel: contact met elkaar blijven houden, ook nu de offline bijeenkomsten niet door kunnen gaan. Inmiddels is er al een vaste kern ontstaan. We beginnen elkaars bedrijven steeds beter te kennen. Belangrijk, zodat we ook de juiste mensen kunnen doorverwijzen. Maar er is nog genoeg plaats voor nieuwe aanhakers. Ook kennisdelen staat op het programma.

10 november liet Jan Brooijmans ons zien hoe je eenvoudig achterhaalt wat het effect is van je website en je LinkedIn posts. Levert de tijd die je hierin steekt echt nieuwe klanten op of……
Ook nu geldt weer: meten is weten. En met een aantal tools weet jij snel of jij je kostbare tijd goed besteedt. Door regelmatig te volgen wat jouw online activiteiten voor resultaat hebben, weet je waar jouw volgers op zitten te wachten.

Is het allemaal klip, klaar en helder? Nee hoor. Het is een zaak van proberen en bijstellen. Er is geen heilige graal. Of het moet die zijn van ‘geduld’. En zelfs dan gebeuren er onverwachte dingen. Eenzelfde post kan een maand later zomaar 100 keer zoveel reacties krijgen. Misschien op een andere dag/moment de ether in gegooid?

Dinsdag 8 december staat de volgende bijeenkomst op de agenda.
Reserveer alvast van 17.00 tot 18.00 uur in de agenda.

Show Buttons
Hide Buttons