Laatste nieuws

10
jan

Gelukkig nieuwjaar namens BVHilversum!

Beste ondernemers, beste leden van BVHilversum,

We hebben inmiddels 2020 mogen afsluiten en hebben de eerste dagen van 2021 er alweer op zitten. En wat een begin! De eerste prik is gezet en bijna tegelijkertijd …….werd het Capitool bestormd. Verder zitten we nog middenin een lockdown en is het op het moment dat ik dit stuk schrijf nog niet bekend of we nog een strengere lockdown zullen krijgen. Een turbulent begin waarbij het ernaar uitziet dat de onzekerheden van 2020 nog niet over zijn. Er gloort hoop maar het uithoudingsvermogen van veel ondernemers wordt wel erg op de proef gesteld. Op lokaal niveau zullen de ondernemers elkaar dan ook moeten blijven steunen en inspireren. We willen immers allemaal zo snel mogelijk de Hilversumse economie weer vol aan de gang krijgen en dat moeten we samen doen. Ons adagium is niet voor niets: Samen ondernemen!

Voor BVHilversum belooft 2021 een druk jaar te worden. De samenwerking tussen de diverse verenigingen krijgt steeds meer vorm en op politiek niveau zijn we actief betrokken bij de mobiliteitsvisie en de omgevingsvisie. Dit zijn belangrijke lange termijn trajecten waar ondernemers hun stem moeten laten horen. Ook spelen er tal van andere initiatieven (zoals de MKB deal) die wij op de voet volgen en waarvan jullie op de hoogte zullen houden. Want ook al vraagt Covid 19 op dit moment veel aandacht, draait de wereld en ook Hilversum door.

Tussen kerst en oud en nieuw hebben wij onze leden mogen verblijden met een mooi pakket dat was samengesteld met producten van lokale ondernemers. Een fysieke borrel zat er niet in maar op deze wijze hebben wij toch onze waardering kunnen laten blijken. Voor 2021 zullen wij aanvankelijk nog een aantal leuke en interessante online bijeenkomsten aanbieden. Uiteraard staan we op scherp en zullen we – zodra het kan – weer overgaan naar fysieke bijeenkomst. Iets om naar uit te kijken!

Namens het bestuur en de betrokken commissies wens ik iedereen een gezond en succesvol 2021 toe.

Met vriendelijke groet,
Matthieu

 

Show Buttons
Hide Buttons