Laatste nieuws

12
dec

Fijne feestdagen en bedankt!

Ons laatste Ondernemersvereniging BV Hilversum event van 2018 is een feit.
Ondernemend kerstevent Hilversum, wat was het een fijn ondernemers feestje! Er werd veel gepraat, veel gelachen, gedronken en heerlijk gegeten.
Wij willen jullie bedanken voor de aanwezigheid ondernemers!
Ook de meewerkende partners bedankt voor de betrokkenheid, organisatie, gastvrijheid en de heerlijkheden.

Ruim 80 ondernemers hebben elkaar in Wijnbar Vintage ontmoet tijdens ons kerstevent. De temperatuur buiten was rond het vriespunt, echter door de knisperende vuren en de mooie, warme gesprekken was het erg aangenaam. Het glas heffen op het ondernemerschap en elkaar (nog) beter leren kennen stonden centraal.

Eigenaar Kees Verhoeff van Wijnbar Vintage heeft voor ons flink uitgepakt met heerlijke gerechten, glühwein en  een uitgebreid assortiment wijnen. Tijdens zijn ‘zeepkist’ moment wist hij ons (met) vol trots te vertellen dat hij samen met zijn team op de 2e plaats is geëindigd en zich één van de beste biologische restaurants van Nederland mag noemen. Weer een onderneming uit Hilversum in de landelijke publiciteit.

Ook Wimar Jaeger, wethouder Economische Zaken, was namens de gemeente Hilversum aanwezig. Hij draagt als wethouder de ondernemersvereniging een warm hart toe.
“Ondernemers zijn belangrijk voor Hilversum, ze zien kansen en nemen risico’s, waardoor er banen ontstaan en verbindingen met andere bedrijven en inwoners. Het is altijd inspirerend om ondernemers te spreken. En als wethouder is een goede verhouding tussen ondernemers en de gemeente en een gezond ondernemersklimaat erg belangrijk.  Dat klimaat wordt bepaald door de verhouding tussen ondernemers en gemeente, maar ook door de kansen die hogere overheden bieden, de ambities van de ondernemers zelf en de attitude van inwoners en overheden ten opzichte van ruimte om te ondernemen in Hilversum en de regio”.

De aanwezige ondernemers hadden de primeur. Met gepaste trots maakte Wimar Jaeger en Matthieu Feijen de top 10 tussenstand bekend voor de verkiezing van De Ondernemer van het Jaar.
Al een hele goede prestatie om in de top 10 te staan na al die nominaties en stemronden. Filmtheater Hilversum, Jumbo Larenseweg, Il DiVino Wijnwinkel, Morpheus, Balthazar Kookwinkel, Dierenasiel Crailo, Lunchroom De Koffiebranderij, Puur Smaeck, Pitti Kids en Danscentrum van Bommel van harte gefeliciteerd met het behalen van een top 10 positie. En uiteraard succes met het verwerven van de laatste stemmen alvorens de top 3 bekend gemaakt wordt. De winnaar van de Rabo Business Award 2019 wordt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op dinsdag 8 januari 2019 in de Sint Vitus bekend gemaakt.

Dank je wel dat je lid bent!

Want dankzij jouw lidmaatschap en actieve betrokkenheid zijn wij een belangrijk ondernemersplatform van Hilversum. We kunnen samen als collectief het verschil maken. Samen beter ondernemen.

Elkaar leren kennen, het delen van ervaringen, een beroep doen op elkaars expertise en elkaar ondersteunen waar opportuun, vormen de kern. Er worden regelmatig bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd.

Ook behartigen wij de belangen van de ondernemers gevestigd of woonachtig in Hilversum bij de overheid, politiek, kennisinstellingen en andere ondernemersorganisaties. En ja, waar nodig, laten we ons ‘namens de leden’ horen in Hilversum. Ruimte om te ondernemen en een goed ondernemersklimaat zijn hierbij belangrijke thema’s die we o.a. bespreken tijdens het economisch platform overleg Hilversum.