Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uitnodiging thema-avond economische ontwikkelingen Gooi en Vechtstreek

18 maart, 2019 @ 17:00

Maandagavond 18 maart a.s. organiseert het CDA-Hilversum in het kader van de verkiezingen een avond met als thema: economische ontwikkelingen in regio Gooi en Vechtstreek.
Aanwezige sprekers zijn staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer, gedeputeerde Jaap Bond en voormalig wethouder (Naarden, Gooise Meren) Marleen Sanderse. Marleen Sanderse staat als nummer 5 op de kandidatenlijst voor de aankomende Provinciale Statenverkiezingen.

Van het MKB tot de unieke economie die het Mediapark herbergt, van kansen die liggen in toerisme en recreatie tot de game-industrie: Mona Keijzer, Jaap Bond en Marleen Sanderse nemen u graag mee in hun visie op deze voor onze regio belangrijke onderwerpen.

Daarnaast zal er ook aandacht besteed worden aan de consequenties van de energietransitievoor het MKB in onze regio, met een bijzondere bijdrage van Wim Zwanenburg, lijsttrekker van het CDA voor Amstel, Gooi en Vecht bij de waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019.

Er zal vanzelfsprekend uitgebreid gelegenheid zijn tot het stellen van vragen aan de sprekers.

De avond start om 18:00 uur in café restaurant De Jonge Haan (’s-Gravelandseweg 62, Hilversum) met een uitgebreid Indisch buffet. Na afloop is er een borrel.

Wij vragen een bijdrage van € 20,- voor het eten.

Komt u later en eet u niet mee? Het programma zelf start om 19:15 uur
Opgave en evt. betaling vooraf stellen wij zeer op prijs. Ook in verband met een maximum aantal genodigden is dit zeker aan te raden. Aanmelden kan via deze link of via info@hilversum.cda.nl
We hopen er een mooie en boeiende bijeenkomst van te maken met volop gelegenheid elkaar over diverse onderwerpen uitgebreid te spreken!

Datum: maandag 18 maart a.s.
Aanvang met eten: 18:00 uur
Aanvang avondprogramma: 19:15 uur
Locatie: Café en restaurant de Jonge Haan, Hilversum (’s-Gravelandseweg 62)
Kosten eten: € 20,-
Aanmelden en evt. betalen kan hier

Gegevens

Datum:
18 maart, 2019
Tijd:
17:00
Evenement Categorie:

Locatie

de jonge haan
's-Gravelandseweg 62
Hilversum,
+ Google Maps