Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitnodiging evaluatie Stadsfonds

18 september, 2019 @ 19:30

woensdag 18 september 19.30 uur
conceptrapport evaluatie

Vanaf januari 2015 kent Hilversum een fonds van, voor en door ondernemers en maatschappelijke instellingen. Alle eigenaren en gebruikers van een niet-woning, dragen financieel bij aan de middelen die ter beschikking staan van het Stadsfonds Hilversum.
Wij nodigen u uit om het conceptrapport evaluatie 5 jaar Stadsfonds met ons te bespreken.

Onderzoek Stadsfonds
Na bijna 5 jaar blikken we terug op de eerste periode. Hiervoor is een enquête uitgevoerd onder ondernemers en instellingen in de stad. Ook zijn opmerkingen en ideeën meegenomen die in de afgelopen periode, direct of indirect tot ons zijn gekomen. Tenslotte hebben Bestuur en Adviesraad zichzelf en de organisatie van het Stadsfonds geëvalueerd.
Bijeenkomst op 18 september a.s. 19.30 uur
Het Stadsfonds roept op alle Hilversumse ondernemers, vertegenwoordigers van sportverenigingen, culturele en maatschappelijke instellingen, die via de OZB op onroerend goed bijdragen aan Het Stadsfonds om naar de bijeenkomst te komen op woensdag 18 september a.s.
Doel is het conceptrapport te delen en input te krijgen over eventueel onderbelichte zaken en op welke wijze het wenselijk is om door te gaan met het Stadsfonds.

Evaluatie indienen bij de gemeente

Na deze bijeenkomst wordt de definitieve evaluatie van het Stadsfonds ingediend bij de gemeente ter verzoek de uitvoeringsovereenkomst te verlengen
Locatie
We zijn te gast bij Bos Elektro, Loosdrechtseweg 206, Hilversum. Komt u vooral op de fiets.

Aanmelden  kan hier

Gegevens

Datum:
18 september, 2019
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:

Locatie

bos elektro
Loosdrechtseweg 206
Hilversum,
+ Google Maps
Show Buttons
Hide Buttons