Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rabo Ondernemerscafe

9 juli, 2019 @ 18:00 - 21:30

Graag maken wij je erop attent dat de Rabobank op 9 juli een Ondernemerscafe organiseert, BVHilversum leden zijn hierbij ook van harte welkom.
Het Rabo Ondernemerscafé is dé ontmoetingsplek voor ondernemers om ervaringen te delen, te netwerken én om met andere ondernemers inspiratie op te doen. Dinsdag 9 juli a.s. organiseren wij het Rabo Ondernemerscafé met als thema Artificial Intelligence (AI): Waar wordt AI al toegepast en op welke manier kan jij als ondernemer hiermee aan de slag gaan?

De afgelopen tijd staan de media vol met verhalen over AI. Het lijkt misschien of deze ontwikkelingen alleen relevant zijn voor early tech adopters, maar niets is minder waar. AI omhelst alle vlakken van organisaties en biedt kansen en bedreigingen op elk gebied. Welk domein of sector je maar bedenkt, AI is overal. En meer aanwezig dan jij nu waarschijnlijk vermoedt. Muriël Serrurier Schepper: auteur van het boek ‘Artificial Intelligence in actie’ neemt je mee op het gebied van AI. Daarnaast geeft zij antwoord op de vraag hoe jij als ondernemer profijt kan hebben van AI. Kortom, deze avond wil je niet missen!

Programma
Datum: 9 juli 2019
18:00: Inloop met een hapje en een drankje
18:30: Welkom door Mayk van Ojen (Rabobank Gooi en Vechtstreek)
18:45: Presentatie ‘Artificial Intelligence’, Muriël Serrurier Schepper
19:30: Netwerkborrel

Locatie: De Stookplaats, Mussenstraat 9, Hilversum.

Aanmelden kan via de button onderaan deze uitnodiging.

Graag tot ziens op 9 juli!
AANMELDEN

Afmelden voor de nieuwsbrief

info@bvhilversum.nl

Gegevens

Datum:
9 juli, 2019
Tijd:
18:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

De Stookplaats
Hilversum, + Google Maps
Show Buttons
Hide Buttons