Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kick-Off event Hilversumse Onderneming van het jaar

11 september, 2018 @ 18:00 - 21:00

Kom naar de kick-off op 11 september in Vue!
De start van de verkiezingen van de Hilversumse onderneming van het jaar verdient een spektakel! Vandaar dat BVHilversum niemand minder dan de Fountainheads heeft gevraagd om deze kick off te omlijsten. Iedere ondernemer jong en oud weten zij te inspireren en los te rukken uit vaste denkpatronen.
De Fountainheads zijn veelgevraagde sprekers omdat zij trends weten te vertalen naar spannende verhalen die schuren. Laat je enthousiasmeren en meevoeren naar succesvollere en nieuwe inzichten. Dit alles in de passende ambiance van VUE Hilversum. Dit wil je niet missen.

Ontvangst vanaf 17.30 uur, start programma 18.00 uur met o.a.:
Heerlijke catering van Vers
Welkomstwoord
Zeepkist
Kick Off Verkiezingen Onderneming van het Jaar
Pitch mediabedrijven
En ……uiteraard een netwerkborrel
Eind van het programma zal rond 21.30 uur zijn.

Wie sleept volgend jaar de Rabobank Business Award in de wacht?
De jaarlijks uit te reiken Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Deze verkiezing en deze award draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de lokale economie. Daarnaast willen BVHilversum en de Rabobank met deze prijs lokale ondernemers belonen voor hun bijdrage aan de Hilversumse gemeenschap. De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Gemeente Hilversum. Het netwerkevent voor ondernemers uit Hilversum.De Verkiezing van de Hilversumse Onderneming van het jaar is inmiddels een traditie. Was u al eens bij een uitreiking en weet u alle winnaars nog? Hier zijn ze op een rij:

2014: De Rifwachter Aquaria, John Banning
2015: Vida, Edwin Spitsbaard
2016: Kookwinkel Oldenhof, Barry Voorhorst
2017: Van Schijndel Schoenen, Marcel Schevers
2018: Libris Boekhandel Voorhoeve, Amin Usman

Wie sleept volgend jaar de Rabobank Business Award in de wacht? De jaarlijks uit te reiken Rabobank Business Award reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. Deze verkiezing en deze award draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de lokale economie. Daarnaast willen BVHilversum en de Rabobank met deze prijs lokale ondernemers belonen voor hun bijdrage aan de Hilversumse gemeenschap.

De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de Gemeente Hilversum. Het netwerkevent voor ondernemers uit Hilversum.

Locatie bijeenkomst:
Langgewenst 20,
1211 BB Hilversum
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via onderstaand formulier.

Wilt u een tweede deelnemer aanmelden? Vul dan onderstaande velden in:

 

Gegevens

Datum:
11 september, 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

VUE Hilversum
Langgewenst 20
Hilversum,
+ Google Maps