Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gooise Bedrijvendag 2018

26 maart @ 7:00 am - 11:00 pm

De Gooise Bedrijvendag 2018 wordt gehouden op maandag 26 maart 2018 in Spant! in Bussum. Het is het enige regionale event in het Gooi, de Vechtstreek en Eemland voor ondernemingen.
De Gooise Bedrijvendag is een ondernemersdag waar de deelnemende organisaties uit het Gooi, de Vechtstreek en Eemland veel contacten kunnen opdoen die voor hun business belangrijk zijn. Alle gemeenten en ondernemersverenigingen in deze regio en de Rabobank Gooi en Vechtstreek sponsoren al enkele jaren de Gooise Bedrijvendag.

Het thema van de Gooise Bedrijvendag 2018 is: welke kansen en mogelijkheden zijn er om de economie te stimuleren in de regio Gooi- en Vechtstreek? Hoe verhoudt de inrichting van traditionele winkelcentra en klassieke winkelstraten zich tot het nieuwe online shoppen? Men zou de centra en bedrijventerreinen innovatiever kunnen inrichten. Dat vergt een omslag in denken bij ondernemers, overheden en consumenten.

Reserveer nu alvast de datum voor de achtste editie van de Gooise Bedrijvendag op maandag 26 maart 2018 vanaf 17.30 uur in Spant! in Bussum. Toegang is gratis.
Meer informatie: www.gooisebedrijvendag.nl

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
7:00 am - 11:00 pm
Evenement Categorie:

Locatie

‘t Spant
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum, Nederland
+ Google Maps