Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Feestelijke uitreiking Rabobank Business Award & Uitblinker 2020

14 januari @ 17:30 - 20:30

Op dinsdag 14 januari is het zover, dan reiken we de Rabobank Business Award 2020 en de Uitblinker 2020 uit tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Vorstin in Hilversum. Zorg dat u erbij bent!
We hebben Hannelore Zwitserlood, misschien wel de bekendste vrouwenstem van NL en bekend van radio 538, bereid gevonden om op te treden als dagvoorzitter voor deze speciale bijeenkomst.
Naast de prijsuitreiking van de Rabobank Business Award en de Uitblinker 2020 zal Guido de Wit van de Gooise Bierbrouwerij zijn ondernemersverhaal met u delen. Guido de Wit is mede-eigenaar van de Gooische Bierbrouwerij en stapte hierin als investeerder omdat hij er een mooi project in zag voor zijn dochter Sarah. Sarah heeft een ontwikkelingsachterstand en met de Gooische Bierbrouwerij biedt De Wit haar en andere WAJONGers een kans om zelfstandig te werken.

De verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van BVHilversum en Rabobank Gooi en Vechtstreek, dit jaar ondersteund door Hilversum City Marketing en het Stadsfonds.

Programma:
17.30 uur: ontvangst/inloop met walking dinner
18.15 uur: opening door dagvoorzitter Hannelore Zwitserlood
18.20 uur: presentatie Guido de Wit, de Gooische Bierbrouwerij
18.50 uur: uitreiking Uitblinker 2020
19.10 uur: uitreiking Rabobank Business Award, Johan Drost, directievoorzitter Rabobank Gooi en Vechtstreek
19.45 uur: afsluitende borrel
20.30 uur: einde

U kunt zich nu aanmelden voor deze feestelijke bijeenkomst via onderstaand formulier:

 

 

 

Hannelore Zwitserlood woont al zo’n 15 jaar in Hilversum. Na haar studie Communicatiewetenschap werkte ze als presentator, journalist en nieuwslezer bij diverse media, waaronder RTL Nieuws, Telegraaf en Finance Television. Sinds 2005 is ze zelfstandig ondernemer en spreekt ze dagelijks in haar thuisstudio voice-overs, telefoonteksten en radio- en tv-commercials in. Toch zullen de meeste mensen haar kennen van De 538 Ochtendshow, waar ze als sidekick elke ochtend te horen is.

Gegevens

Datum:
14 januari
Tijd:
17:30 - 20:30
Evenement Categorie:

Locatie

de vorstin
Koninginneweg 44,
Hilversum, 1211 AS Nederland
+ Google Maps