Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

BVHilversum bijeenkomst: kleine ALV & ‘ hoe houd je je relaties betrokken bij je organisatie?’

12 november, 2019 @ 16:30 - 19:30

Op dinsdag 12 november vindt de bijeenkomst van de BVHilversum plaats in het bijzonder mini-theater Kleintje Kunst aan de Kolhornseweg 9 in Hilversum. Het ontstaan van dit theater heeft een link met het onderwerp van de avond, dat zal u tijdens het evenement duidelijk worden. Het thema van de avond is: hoe houd je je relaties betrokken bij je organisatie?
Dit geldt ook voor onze ondernemersvereniging; wat moeten wij doen om te groeien? De begroting van aankomende jaar zal besproken worden waarin deze uitdaging wordt meegenomen.

De hoofdspreker van de avond is Hilversumse loopbaan-coach Joep Lochtenberg. Joep behandelt de maatschappelijke trend van lossere sociale verbanden. Dit houdt in dat steeds minder mensen zich verbonden voelen aan een club of vereniging. De ledenaantallen publieke omroepen lopen terug, evenals het aantal leden van sportclubs, serviceclubs als Rotary en Lions en dus ook van ondernemersverenigingen. Gezamenlijk behandelen we de vraag hoe het beste met deze maatschappelijke ontwikkeling omgegaan kan worden. Krampachtig meer doen aan acquisitie? Je neerleggen bij de teloorgang? Of nog een andere weg bewandelen? De verwachting is dat aan het eind van de avond denkrichtingen zijn ontwikkeld waarmee het bestuur van de BVH verder kan.

Programma:
17.30:  inloop met drankje en bitterbal
18.00:  opening door dagvoorzitter Ruud Bochardt
18.05:  bestuurszaken door voorzitter Matthieu Feijen,
ALV presentatie begroting 2020 door Ruud Bochardt
18.35:  Zeepkist: Jan Dam Stoon /Sligro
18.40:  Spreker Joep Lochtenberg
19.40:  Eugène Mennen, directeur/eigenaar van theater kleintje kunst
19.55:  Netwerkborrel
20.45:  Afsluiting
21.00:  Einde

Let op: deze avond wordt er geen diner geserveerd. Ivm de beperkte ruimte van het theater verzoeken wij je om je zeker aan te melden zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

Aanmelden kan hier:

Wilt u een tweede deelnemer aanmelden? Vul dan onderstaande velden in:

Gegevens

Datum:
12 november, 2019
Tijd:
16:30 - 19:30
Evenement Categorie:

Locatie

theater Kleintje Kunst
Kolhornseweg 9
Hilversum, 1213 RS
+ Google Maps
Website:
http://www.theaterkleintjekunst.nl/