Laatste nieuws

25
jan

En de winnaar is…..

Dinsdag 17 januari 19.15 uur, de deuren van Theater Santbergen gaan open voor het publiek. De bekendmaking van de Onderneming 2023 staat op het programma.
Voor de genomineerden en hun gasten uiteraard een spannend moment.

Hun geduld wordt nog even op de proef gesteld. Eerst geeft cabaretier Robbert Jan Proos, in een wervelende show en op hilarische wijze, een beeld van de verschillende bedrijven. De sfeer zit er lekker in als Robbert Jan zijn plaats op het podium afstaat aan Jan Willem Hoogendoorn, voorzitter van de jury die de Uitblinker zal uitreiken, .
De Uitblinker is een juryprijs die dit jaar wordt toegekend aan ‘De Toekomst’. In het juryrapport geeft Jan Willem aan dat De Toekomst een mooi voorbeeld is van de succesvolle transformatie van drukkerij naar fullservice communicatiebureau.

Dan is het grote moment toch echt aangebroken; wethouder Arno Scheepers neemt de plaats van Jan Willem in. Hij benadrukt dat het geen eenvoudige tijden zijn voor de ondernemers maar dat we ‘vanavond het ondernemerschap vieren’.

Hij laat de genomineerden niet langer in spanning.

Onder luid geroffel wordt bekend dat Libris Voorhoeve voor de tweede keer de prijs in ontvangst mag nemen. Een prachtig glaskunstwerk gemaakt door Katinka Bosch.

De tweede prijs gaat naar restaurant Proeverij De Open Keuken, de winnaar in 2020, op de voet gevolgd door Mrs. Italy.

Een prachtige prestatie als je weet dat 39 bedrijven zijn genomineerd en er ruim 7300 keer is gestemd!

Show Buttons
Hide Buttons