Laatste nieuws

20
nov

Dag van de ondernemer: bericht van Gerard Kuipers

Beste ondernemers,

Graag steek ik jullie op de dag van de ondernemer een hart onder de riem. Want het is een bijzondere tijd waarin we met elkaar zijn beland; vanaf maart werd de werkelijkheid in één klap anders. En maakte het coronavirus dat iedereen ineens razendsnel moest schakelen. Wat ik heb gezien, is dat Hilversumse ondernemers dat gelukkig goed kunnen. Jullie zitten niet stil, zoeken volop naar mogelijkheden en dat is ronduit geweldig.

Jullie veerkracht en creativiteit zijn een inspiratiebron voor velen, ook voor ons als gemeentebestuur. En ook al weten we op dit moment nog niet wanneer deze crisis voorbij is, ik spreek hierbij alvast mijn grote waardering uit voor alle ondernemers die steeds weer anders durven te denken om kansen te pakken en elkaar verder te helpen in deze voor velen lastige tijd.

De vooruitzichten lijken met het zicht op de eerste vaccins te verbeteren, maar daar zijn we nu helaas nog niet. Houd dus voorlopig nog even vol en mochten wij iets voor jullie kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Gerard Kuipers
Wethouder Economie

 

Show Buttons
Hide Buttons