Laatste nieuws

15
jun

BVHilversum bij Landgoed Zonnestraal

BVHilversum mocht afgelopen dinsdag voor het komende zomerreces nog even genieten op het haar inmiddels vertrouwde terrein van Landgoed Zonnestraal. Op het zonovergoten terras van het (ditmaal wel heel erg toepasselijk genaamde) Brasserie Zonnestraal werden de leden verwelkomt met een drankje en een ter plaatse op de BBQ bereide en naar keuze aan te kleden hamburger.

Nadat alle aanwezige leden in korte tijd waren onthaast, begon het programma. Voorgezeten door Coen Janssen en geflankeerd door Krijn Sweers werden allereerst de vaste programma onderdelen behandelt, zoals het woordje van de (vice-)voorzitter en de befaamde Zeepkist.

De hoofdspreker van de avond –Marc van de Kuilen- bracht het thema inspiratie, vitaliteit en veerkracht op een indrukwekkende wijze onder de aandacht. Dit aan de hand van zijn eigen levensverhaal, waarin hij van een fitte militair –na een ongeval door “friendly fire” op gedreven en positieve wijze als rolstoel-basketballer tot aan de Paralympische Spelen in Rio wist te komen.

Bij de afsluitende borrel was er aan gespreksstof geen gebrek. En ook toen deed Brasserie Zonnestraal nog steeds haar naam eer aan, zij het in de late avondzon