Laatste nieuws

19
nov

Bericht van het bestuur

Het is december 2019. Achter de schermen werken we hard aan de decemberbijeenkomst. De altijd drukbezochte en gezellige kerstborrel. Deze keer in café Wisseloord. Sfeervolle kerstliederen, een hapje en drankje, de ideale plek om met elkaar te netwerken.

November 2020, weemoedig kijken we terug op de geslaagde bijeenkomst in 2019. Het contrast is enorm. Mondkapjes bepalen het straatbeeld, restaurants en cafés zijn gesloten en een gezellige decemberbijeenkomst zit er niet in. Gelukkig lijkt het de goede kant op te gaan.  Positieve berichten over een mogelijk vaccin. Maar we willen zo graag elkaar weer offline ontmoeten.

De evenementencommissie heeft genoeg ideeën en initiatieven voor fysieke evenementen. Tot die tijd zullen onze bijeenkomsten digitaal blijven. Anders, maar we houden contact met elkaar.

Covid 19 en de gevolgen en de beperkingen bepalen dagelijks het nieuws. Maar de wereld draait door. De Brexit komt eraan. Er schijnt een nieuwe president gekozen te zijn in de VS…. Ook Hilversum staat niet stil. Er blijft aandacht voor ondernemers die het lastig hebben.  Maar ook in Hilversum moeten we verder kijken. Zo maken we met betrokken partijen vaart met de mobiliteitsvisie. De omgevingsvisie 2040 staat weer op de agenda. Belangrijke thema’s  – het bestuur van BVHilversum is betrokken. Ook het economisch platform gaat door net als  de bijeenkomsten van de Bedrijvenfederatie Gooi en Vechtstreek.
Ondernemers kijken vooruit en wij als BVHilversum uiteraard ook. We pakken uitdagingen aan. Kijken naar de kansen en mogelijkheden. Nu en voor de toekomst. De diverse ondernemersverenigingen werken op meer terreinen samen.  Dit maakt ons sterker.  De collectieve stem van de ondernemers wordt gehoord. En dat is nodig!

De fysieke bijeenkomsten zien we als de kers op de taart. Maar dat is niet het belangrijkste wat ons bindt.  We zijn allemaal Hilversumse ondernemers en samen staan we sterk.  We zijn creatief, flexibel en optimistisch. We dealen met het hier en nu maar kijken ook naar de toekomst. Dat is ondernemerschap en dat bindt ons!

In deze nieuwsbrief spreekt wethouder Gerard Kuipers een blijk van waardering uit. Hij doet dit namens het college van burgemeester en wethouders. Als bestuur van BVHilversum sluiten wij ons hier volledig bij aan. Het is vandaag de dag van de ondernemers. Een dag waarop we onszelf als ondernemer op de schouders mogen slaan! En voor zover je dat zelf niet doet, bij deze namens het bestuur een ferme schouderklop voor al onze leden. En al die Hilversumse ondernemers waar de Hilversumse economie op drijft.

Wij heffen vandaag het virtuele glas op jullie!

Show Buttons
Hide Buttons