Laatste nieuws

17
feb

Business Diner BVHilversum

11 februari genoten ondernemers in sociëteit de Unie van het BVHilversum business diner. En genieten was het. Niet alleen van de heerlijke maaltijd maar ook van de mooie gesprekken. En die gesprekken kwamen direct goed op gang. Want ja je verhaal beginnen met het beantwoorden van een vraag op een random getrokken kaart, maakt je standaard pitch natuurlijk onbruikbaar. Het bleek aan alle tafels een prima vertrekpunt om meer te vertellen over het bedrijf en de uitdagingen waar iedereen mee geconfronteerd wordt.
Het doel was elkaar en elkaars business beter te leren kennen, weten wie je kunt aanbevelen als zich een vraag in je netwerk voordoet. Ik denk dat we kunnen stellen dat hier een begin mee is gemaakt. De aanwezigen waren unaniem positief dus een voortzetting gaat er zeker komen. Het zit al in de pen voor mei en september. Bijeenkomsten die je volgens de aanwezigen niet zou mogen missen, lees hieronder enkele reacties van deelnemers.

“Anders en verdiepend”

“Leuk om mensen ongedwongen beter te leren kennen. Goede basis voor duurzame relaties”

“Intens goed gesprekken. Voor herhaling vatbaar”.
“Mooi om een tafel met nieuwe verhalen en ervaringen te horen. Prachtige verdieping van zo’n diner”

“goed elkaar te leren kennen”

“Voor herhaling vatbaar”

“inspiratievol lekker gegeten in goed gezelschap”

“Mensen ECHT beter leren kennen. Waardevol”

“Het diner gaf mooie gesprekken en ik heb daardoor mijn tafelgenoten beter leren kennen. Dat is grote meerwaarde voor de vereniging”

Show Buttons
Hide Buttons