Laatste nieuws

14
mrt

13 maart politiek debat BVHilversum

Op 21 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Wat vinden de partijen eigenlijk van de vraagstukken die voor ondernemers van belang zijn? Op welke partij kunt u het beste stemmen voor de beste toekomst van uw bedrijf, leefomgeving en de gemeente als geheel? Ook uw input hebben we nodig, zie onderaan.

BVHilversum organiseert een week voorafgaand aan de verkiezingen, op dinsdag 13 maart, een groots verkiezingsdebat waaraan (waarschijnlijk) alle Hilversumse politieke partijen zullen deelnemen. Ook de lokale media zal verslag doen van het evenement.

Tijdens een 1,5 uur durende debat zullen de standpunten van de partijen duidelijk worden gemaakt. In tweetallen debatteren de partijen over afwisselende thema’s die met name voor de ondernemer relevant zijn. Tijdens het debat zetten we enkele politici tegenover elkaar om hun argumenten voor of tegen deze stelling duidelijk te maken aan het aanwezige publiek en media:

  • De huidige inrichting van de winkelcentra en bedrijventerreinen voldoet aan de wensen van de consument en de ondernemer.
  • Alle winkels mogen alle zondagen in het jaar open zijn voor consumenten.
  • Er dient volop te worden geïnvesteerd in het Mediapark, dat omgebouwd dient te worden tot een zogenaamde Media Campus.
  • De totstandkoming van Gooistad is de enige waarborg voor een versterking van de economische samenwerking met onder andere Amsterdam, Utrecht en Almere.”

Dit evenement vindt plaats in het grote theater van Beeld & Geluid. Het maximale aantal aanwezigen is 175. Omdat we veel ruchtbaarheid aan dit evenement gaan geven, verwachten wij een volle zaal. Geef u en uw introducees daarom tijdig op, zodat u verzekerd bent van een plaats.

Welke thema’s wilt u besproken zien?
We horen graag welke lokale thema’s u besproken wilt zien tijdens dit debat.
In dit inschrijfformulier kunt u dat aangeven. Alvast hartelijk bedankt.

Wanneer? Dinsdag 13 maart.
Inloop om 19.00 uur
Waar? Beeld & Geluid op het Media Park